At vælge den rigtige Office pakke kan være svært, hvis man ønsker en billig Office pakke, og hvis man ikke vidste, at der er forskel på de forskellige pakker, man kan købe. Mac-brugere har det dog meget nemmere, de skal nemlig kun vælge mellem to forskellige pakker. Uanset hvilken pakke du vælger, så vælger du ikke forkert, hvis du kun går efter Excel, Word og PowerPoint, da disse altid er inkluderet.

Billig Office pakke: Her er de forskellige Office pakker

Som nævnt findes der en række forskellige pakker eller licenser, du kan købe til Office. Forskellen er bare, hvilke programmer, udover de mest anvendte programmer fra pakken, der følger med. Bliv ved med at læse, så finder du ud af, hvad forskellene er. Vi har markeret ekstra programmer med fed.

Office Professional Plus er en billig Office pakke

Microsoft Office Professional Plus

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at denne pakke kun er til Windows. Har du derfor Mac, så skal du kigge på de andre pakker på denne liste. Denne pakke indeholder alle programmerne i en Office pakke. Det er altså den fulde pakke.

Versioner: Office 2016, Office 2019, Office 2021

Indholder: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access.

Microsoft Office Home & Business

Denne pakke er både beregnet til Windows og Mac. Som du kan se, så indeholder den alle standard Office programmer plus Outlook. Denne egner sig derfor perfekt til virksomheder. Du kan også anvende den derhjemme, hvis du kan lide Outlook.

Versioner: Office 2016, Office 2019, Office 2021

Indholder: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook.

Microsoft Office Home & Student

Som navnet antyder, så er denne ment til hjemmebrug og til studerende. Du får den mindste Office pakke, men det er også helt klart den billigste af dem alle. Pakken indeholder alle programmerne, du får brug for til folkeskolen, gymnasiet og sandsynligvis universitetet.

Versioner: Office 2016, Office 2019, Office 2021

Indholder: Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Vi håber, at du fandt en billig Office pakke. Du kan finde andre billige softwarelicenser på vores hjemmeside. (*) Angiver at der er tale om et affiliate link. Vi får kommisssion, og du betaler ikke ekstra for det.